clubinfo

Onze vereniging werd in 1975 opgericht met als doel het aquarium-, terrarium-, en vijverhouden in de Kempen te bevorderen. Een aquarium, terrarium of vijver is dan misschien wel net een levend schilderij, toch heeft het houden ervan iets meer om het lijf. Wie met deze hobby bezig is werkt met levende dieren! Daarom moeten wij leren er verantwoord mee om te gaan! Aan de hand van voordrachten, films, dia’s en debatavonden proberen wij samen een oplossing te vinden voor uw aqua-, terra-, en vijverproblemen.

Wat biedt U onze club?

Een eigen e-zine. Interessante voordrachten, film, dia’s, quiz en debatavonden. Antwoord en oplossing voor uw moeilijkheden. Rijk voorziene bibliotheek – gratis. Bezoek aan binnen- en buitenlandse tentoonstellingen. Bezoek aan binnen- en buitenlandse beurzen. Lidkaart die in veel gevallen recht geeft op kortingen. Vermindering op buitenlandse tijdschriften. Uitwisseling van planten en dieren. Maandelijkse vergaderingen in een eigen lokaal. BOVENAL EEN VRIENDENSFEER!!

Wat vraagt uw club?

Een nederig lidgeld en een natuurminnend hart.

A.T.V.V. Blauwe Alg is aangesloten bij:

B.B.A.T.: Belgische Bond voor Aquarium- en Terrariumkunde

K.A.T.: Kempische Aquarium- en Terrariumfederatie

Cultuurraad van de Gemeente Nijlen

A.T.V.V. Blauwe Alg lidgeld 2023: 

Onze lokale vereniging richt zich voornamelijk op het verantwoord houden van een aquarium en/of vijver. Door het delen van de ervaringen van onze leden werkt dit uiteraard ook kostenbesparend wat in deze dure tijden niet onbelangrijk is. Daarbij rekenen we ook op de ervaring van de leden en sprekers van de B.B.A.T. waarbij al onze leden automatisch zijn aangesloten! Sinds eind 2021 heeft de B.B.A.T. haar bondsblad ook digitaal aan te bieden. Na betaling van uw lidgeld sturen wij je gegevens door en ontvangt u een paswoord dat je zelf kan wijzigen. Wie liever de papieren versie van Aquariumwereld ontvangt kan
dit natuurlijk zonder problemen ook!
Bij ons, de A.T.V.V. Blauwe Alg, zijn de partner en alle inwonende gezinsleden automatisch lid (geen bijkomend lidgeld)!


Bij het lidgeld van de A.T.V.V. Blauwe Alg is
Aquariumwereld (het Bondsblad in kleuren) gratis inbegrepen!


Lidgeld Blauwe Alg – Aquariumwereld digitaal: 20,00 EUR
Lidgeld Blauwe Alg – Aquariumwereld papieren: 30,00 EUR

Wat biedt U onze club?
Wij bieden u maandelijks “Aquariumwereld” (11 per jaar), gratis clubservice zoals voordrachten, demonstraties, bibliotheek. Tevens richten wij jaarlijks een eigen ruilbeurs in, en regelmatig bezoeken wij de activiteiten van onze zusterverenigingen. Ook een deelname in bonds- en/of federatieverband staat op het programma. Minstens tweemaal per maand is er gelegenheid om in een vriendenkring uw hobby te vervolmaken! Jaarlijks heeft u de gelegenheid tot deelname aan een brunch en eindejaaretentje.
Verder ontvangt u meer info (agenda, bondsmededelingen, evenementen) en meermaals een artikeltje (als er inbreng is van onze eigen leden) via onze (e-zine) maandbrief “Blauwe Alg Contact”.


Vanaf heden kan u uw lidgeld vernieuwen (voor 15 december 2022),
dan bent u weer in orde tot 31 december 2023!


Betaling liefst via overschrijving op rekening:
BE82 7332 1906 8668
AQUA-TERRA-VIJVER-VERENIGING BLAUWE ALG
p.a. Roger De Winter, Fortstraat 12 te 2560 Kessel
Tel.: 0475/38.39.73
E-mail: blauwealg@telenet.be